Zelfstandig werkend kok

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wie ben jij?
Wat eten we vandaag? Zoals het een echte kok betaamd weet jij met jouw perfecte bereiding en mooie afwerking de gerechten als zoete broodjes over de toonbank gaan. Met jouw werkervaring weet jij je zelfstandig te redden in de keuken. Jij bent op je best in een dynamische maar gemoedelijke werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is en je mag samenwerken met een vast, gezellig en gemotiveerd team. Met jouw enthousiasme weet je iedereen te motiveren en samen te werken. Je weet het overzicht te bewaren en houd je hoofd koel op piekmomenten, snel schakelen is voor jou geen probleem. Jouw doel is dat de gasten met een goed gevulde maag tevreden naar huis gaan.

 

Wat vragen wij?
Onze opdrachtgever zit centraal gevestigd in Friesland. Het betreft een gemoedelijk dorpscafé waar men niet alleen terecht kan voor het drinken van een kop koffie of een borrel, maar ook lekker kunt eten. Jong en oud komt hier samen, naast het overheerlijke eten worden hier ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.  Aan jou de taak om niet alleen op reguliere dagen maar ook tijdens speciale evenementen alles tot in de puntjes te organiseren in de keuken. Je bent een plezierig aanspreekpunt voor jouw gezellig collega’s en je weet je zelfstandig te redden. Naast de dagelijkse werkzaamheden, ben je ondernemend en wil je daarmee bijdragen aan de doelstellingen van het bedrijf. Kortom jij hebt alle ingrediënten die wij zoeken.

 

Wat bieden wij?
- Een leuke baan met een groep leuke collega’s
- Flexibele werkdagen en werktijden (in overleg te bespreken)
- Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao
- Marktconform salaris
- Contract voor een jaar met uitzicht op een vast contract
- Werkomgeving om jezelf te ontwikkelen

 

Enthousiast?
Laat ons niet in onze sop gaar koken en solliciteer vandaag nog! Wij ontvangen graag
voor 24 maart a.s. jouw motivatiebrief en CV via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Ineke Dijkstra (06-19 47 74 74). Wie weet drinken wij binnenkort koffie om met elkaar kennis te maken.

 

logowierda-horizontaal-250-x-70.jpg
Wij zijn de bepalende factor

Lange Baan 12
8331 LW Steenwijk
info@wierdauitzendbureau.nl

Over ons

© Wierda Uitzendbureau B.V.

Search