Korte lijnen en snel schakelen, daar houden wij van

Vanuit ons kantoor in Steenwijk gaan wij, Wierda Uitzendbureau, voor jou aan de slag. Van het zoeken naar de juiste baan voor jou of het plaatsen van de juiste werknemer bij de opdrachtgever krijgen wij veel energie. De krenten uit de pap halen en de beste match vinden, dat is onze uitdaging. Ontzorgen is voor ons vanzelfsprekend. Wij denken vanuit de visie van het bedrijf. Korte lijnen daar houden wij van. Wierda Uitzendbureau is een persoonlijk bureau, dat liever een tandje harder zijn best doet. Iedereen in zijn kracht, wij ontmoeten je graag.

 

Neem contact met ons op voor een kennismaking. Want hebben we éénmaal een match, dan kunnen we snel schakelen.

Ben jij die perfecte match?

Laat dan snel van je horen. Veel mensen zitten niet (meer) op de juiste werkplek. Bij Wierda Uitzendbureau krijg je de kans om te gaan doen waar jij blij van wordt. Doe de “Zit jij wel op de juiste werkplek” test en ontdek waar jouw kracht zit. Samen met Wierda Uitzendbureau ga jij uitzoeken waar jij het beste aan de slag kan. Schrijf je nu in. Ga voor plezier op je werkplek, kies voor Wierda Uitzendbureau.

Werkwijze

Waar vele opdrachtgevers een opdracht uitzetten waar vervolgens werkzoekenden op solliciteren werken wij veelal andersom.
Werkzoekenden benaderen ons en wij gaan vervolgens voor hen op zoek naar een leuke baan.
Maar wij worden ook benaderd door opdrachtgevers met een opdracht en zoeken hierbij de juiste kandidaat.

Oftewel wij zoeken echt naar de juiste match die bij één ieder past.

Wanneer de opdrachtgever geïnteresseerd is en het profiel heeft bekeken is het tijd voor een kennismaking/sollicitatiegesprek.
Is iedereen enthousiast? Mooi, dan maken wij alles in orde. Wij werken met een digitaal portaal voor zowel opdrachtgever als de werknemer.
Hierin worden alle documenten vastgelegd, maar ook de urenregistratie en overige zaken.

Natuurlijk komen wij ook persoonlijk kennismaken en brengen we in overleg regelmatig werkbezoeken. Hier hechten wij veel waarde aan om betrokken te blijven met de werknemer, maar ook met de opdrachtgever. 

logowierda-horizontaal-250-x-70.jpg
Wij zijn de bepalende factor

Lange Baan 12
8331 LW Steenwijk
info@wierdauitzendbureau.nl

Over ons

© Wierda Uitzendbureau B.V.

Search